REFERENTIES

Twan Habraken - Manager Operations
"Boy is een Java-ontwikkelaar pur sang. Naast zijn technische skills die erg goed zijn, durft Boy ook door te vragen en gemaakte keuzes ter discussie te stellen. Daarnaast is hij erg communicatief en heeft hij gevoel voor humor. Al met al een topper!"
Milou Pulles - Projectleider
"Boy heeft als ontwikkelaar bijgedragen aan het 'Zakelijk op Internet' project. Ik heb hem ervaren als een leergierige en betrokken teamspeler, erg prettig om als projectmanager mee samen te werken. Hij is communicatief vaardig en zet graag een stapje extra om het doel te halen."
Hille Ardjosemito - Product Owner
"Boy is een uitstekend voorbeeld van een persoon die in staat is om zich aan te passen aan nieuwe omgevingen. Niet alleen waren we een nieuw team aan het opbouwen maar ook heel nieuw en inovatief product. Boy kon zijn kennis en expertise in de praktijk brengen en hielp hiermee de basis te leggen voor het product. Daarnaast is zijn mind-set er op gericht het team naar het volgende niveau te tillen. Dit resulteerde in betere communicatie, bereidheid om te verbeteren en team samenhang."
Jilles Spruyt - Leiderschapsteam / Agile coach
"Boy is naast een ervaren JAVA softwareontwikkelaar een goede teamplayer. Hij is niet alleen kritisch op het maken van product maar ook op het proces om daar te komen. Wanneer iets onlogisch is en voor verbetering vatbaar is, schroomt hij niet dit duidelijk kenbaar te maken en verbetervoorstellen aan te dragen. Hij weet hierbij zijn teamleden en waar nodig ook de omgeving in mee te nemen en werkt daarbij graag samen. Kortom een aanwinst voor je team."
Hans van Weijdom Claterbos - Scrum Master
"Boy heeft als senior Backend Developer bijgedragen aan de ontwikkeling van het Targeted Advertising eco-systeem binnen onze organisatie. In de periode dat wij hebben samengewerkt heb ik Boy ervaren als een professionele betrokken team player en prettig om mee samen te werken. Hij is positief kritisch, maar altijd gericht op het verbeteren van het technische product. Kortom, Boy was een aanwinst voor het team."